Beluister de ‘TrendsVerwachting Passend Onderwijs’ zoals uitgezonden bij BNR Nieuwsradio en lees ook onderstaand artikel over Passend Onderwijs door Lieke Lamb, naar aanleiding van haar trendpresentatie tijdens de Passend Onderwijs Parade. Zij is beschikbaar voor interviews, trendpresentaties en columns over de gevolgen van Passend Onderwijs.

Waarom leerplicht 2 kanten op zou moeten zijn

learnOp de Passend Onderwijs Parade in Zuid Holland 19 maart 2014 mocht ik drie keer een mooi verhaal houden over de toekomst van het onderwijs. Over onder andere de plek van techniek, internet en social media daarin. Maar er was ook de vraag of ik mijn persoonlijke ervaring met het passend onderwijs wilde delen. Daar heb ik over getwijfeld… Ik schreef ooit al wat columns en verder wil ik mezelf niet teveel profileren als gefrustreerde moeder. Maar al ontkom je aan dat laatste uiteindelijk niet, besloot ik dan toch wat van mijn ervaring te delen.  Een lang verhaal (voor hen die mn columns lazen met herkenbare stukken ;) maar bij lange na niet compleet. Veel frustraties (de objectieve als ook de emotionelere) over onwil, tegenwerking, botheid etc heb ik weggelaten om er zo veel mogelijk een ‘nuchter’ document van te maken. Lees verder…

TrendsVerwachting voor uw bedrijf

Wekelijks geven Lieke en Richard Lamb hun TrendsVerwachting bij BNR Nieuwsradio.
Alle TrendsVerwachting zijn online terug te luisterenVraag een ‘TrendsVerwachting-op-maat’ aan voor uw bedrijf of organisatie. De focus ligt daarbij op de trendlijnen en ontwikkelingen die relevant zijn voor de sectoren waarin uw bedrijf of organisatie actief is. De ‘TrendsVerwachting-op-maat’ is beschikbaar in de vorm van een Strategische Brainstorm Sessie en bijvoorbeeld ook in de vorm van een overnight delivery van een rapportage in briefvorm.
Lees hier alles over de TrendsVerwachting-op-maat’… 
Bel ons op 070 511 44 of stuur een email

Comments are closed.