Lieke Lamb

By admin

Boek Lieke Lamb als spreker, dagvoorzitter of brainstorm-moderator en bel 070 511 44 44 of email 

lieke-lamb-met-micorsoft-hololensTrendwatcher Lieke Lamb (1973) is mede eigenaar van Bureau Trendwatcher.com, dat zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Iedere week  is zij samen met Richard Lamb op de radio te horen bij BNR als zij hun Trendsverwachting geven in het programma bij van Paul van Liempt. Ook maken zij samen het radioprogramma “Ditishandig.nl” over innovatieve producten en diensten. Zij was betrokken bij het stimuleringsprogramma van Syntens ‘Nederland gaat Digitaal’ en verzorgde jarenlang mede de nieuwsbrief Elektronisch Zakendoen.

Lieke schrijft regelmatig als gast op verschillende blogs over de trends en noviteiten op het gebied van social media.

Naast lezingen over trends op het gebied van techniek, economie, lifestyle, retail, e-commerce en consumenten richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond de feminisering van de maatschappij. Voor een evenwichtige work-life balance richtte zij de site Balancebabes.com op. Tevens is zij (als moeder van vier kinderen) hoofdredacteur van de site mama.nl. Hier schrijft zij zelf ook bijdragen omtrent onderwerpen als het onderwijssysteem, modern ouderschap als ook autisme.

Contact met Lieke Lamb voor boekingen; media etc => 070 – 511 44 44 of email 

Lieke Lamb is…

…bestuurslid van de Dutch Future Society

…initiator Dutch Integration Network

…lid Raad der Wijzen van Metaal IJzersterk!

…lid van de Raad van Advies van Nederland Innoveert

…jurlid van de LiveWIRE Innovatie Award

…ambassadeur voor Stichting Jong Ondernemen.

Volg Lieke op Twitter: @LiekeLamb

 

Ik wil graag een lezing, dagvoorzitterschap of brainstorm laten verzorgen door trendwatcher Lieke en/of Richard Lamb. Neem s.v.p. even contact met mij op.