Dutch Future Society verwelkomt Lieke Lamb

Posted: 6th September 2016 by admin in Lieke Lamb

Logo Dutch Future SocietyDe Dutch Future Society heeft per september 2016 Lieke Lamb als bestuurslid benoemd. Zij volgt hiermee Kim Beerden op.

Dutch Future Society (DFS) is een community van professionals die zich bezig houden met toekomstverkenningen; visies; strategie-ontwikkeling en trendwatchen. De Dutch Future Society staat ook open voor decisionmakers die vanuit hun functie interesse in de toekomst hebben. De snel groeiende DFS heeft momenteel zo’n hondeFoto Lieke Lambrd leden.

Als Nederlandse tak van de World Future Society wordt niet alleen de nadruk
gelegd op ontmoeting en informatie- uitwisseling binnen de vakgroep van futurologen en trendprofessionals onderling, maar juist ook op de profilering van het ‘Future’-domein naar buiten toe. Aan de hand van bijeenkomsten en andere activiteiten wordt intensief gewerkt aan uitbreiding van het netwerk in alle sectoren.

Foto Freija van DuijneBestuursvoorzitter Freija van Duijne: “Trendstrateeg Lieke Lamb is geen onbekende en iemand die ruim haar sporen heeft verdiend binnen dit vakgebied. Ze is sinds 1993 vanuit Bureau TrendWatcher.com actief op verschillende deelterreinen en weet de weg binnen diverse gremia. Zij is enthousiast en bevlogen met een speciale interesse voor innovatie en jong ondernemerschap. Met haar frisse invalshoeken en energieke aanpak is zij een aanwinst voor ons bestuur.” Meer informatie over de Dutch Future Society vindt u op www.DutchFutureSociety.nl

Contactgegevens voor de media: Pers@TrendWatcher.com / 070 511 44 44

Beeldmateriaal: Logo Dutch Future Society / Afbeelding Freija van Duijne / Afbeelding Lieke Lamb

Comments are closed.