De Dutch Future Society kijkt naar de toekomst: Wat ziet zij in de transformerende wereld van blockchain, DNA-modificatie en supervoorspellers?

Op vrijdag 25 november is het jaarlijkse evenement van de Dutch Future Society. Professionele trendwatchers, futurologen en toekomststrategen vanuit heel Nederland en van daarbuiten komen dan bij elkaar om de impact van de nieuwste technologische ontwikkelingen en maatschappelijke veranderingen te bespreken. In lezingen van internationaal geziene sprekers, workshops met futurologen en prikkelende films komen onderwerpen aan bod als de invloed van blockchain, DNA-modificatie, robotisering en AI op economie, gezondheidszorg, onderwijs en politiek.

Thema: Transformatie
De bijeenkomst met als titel: An Interesting Day: heeft dit jaar het thema ‘transformatie’. Organisaties, mensen en de samenleving als geheel verkeren op dit moment in een fase van sterke verandering, en er zit nog heel wat aan te komen. Vandaar het thema van dit jaar.

Tickets
De bijeenkomst is ook toegankelijk voor niet leden. Tickets kunnen hier worden aangeschaft. De bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam Connected (Paasheuveldreef, Amsterdam). Meer programma informatie is te vinden op de site van de Dutch Future Society.

Dutch Future Society
De Dutch Future Society is de organisatie in Nederland waarin trendwatchers, futurologen, strategen en andere toekomstverkenners samenkomen om het vak van toekomstverkenner verder te professionaliseren.

Persaccreditatie
Leden van de pers kunnen gratis toegang krijgen via een berichtje aan de pers coördinator van de DFS Peter van der Wel. Eventueel is via hem ook meer info beschikbaar.

Vooruitblik door Jaap van Till
Emeritus Professor Jaap van Till spreekt ook tijdens de dag van de Dutch Future Society. Bij TrendWatcher.TV geeft hij aan Lieke en Richard Lamb alvast zijn visie…

Comments are closed.