Trend-vrienden,

We gaan iets leuks doen en we hopen dat je mee doet om er samen iets moois van te maken ;)

Aanstaande zaterdag (8 december) verzorgen wij – Lieke en Richard Lamb – vanuit het statige Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk een live-uitzending met TrendWatcher.TV. In deze uitzending stellen we weer trends; innovatie en ondernemerschap centraal. Zie ook de programma-beschrijving op de site. Stem deze zaterdag rond 14:00 uur af op Live.TrendWatchwatcher.TV; schenk iets te drinken in; kijk mee en bemoei je met de uitzending door op social media de hashtag #TrendWatcherTV te gebruiken. Dan maken we er samen iets bijzonders van!

Schuif jij aan als tafelgast in de uitzending van januari?
Op zaterdag 8 december hebben we al een mooie line-up met oa Bart Veldkamp met Holy Bites; Google Home; Vodka 0.0 van Amzterdamit; Blackberry KEY2; UV Sense van L’Oréal / La Roche-Posay; SoftShave; Baaij-Fresh en Materia.One van Staramba maar er is nog ruimte voor tafelgasten die 10 minuten willen aanschuiven in de uitzending van zaterdag 12 januari 2019 (deze keer voor het feestelijke tarief van slechts Euro 350,- ex btw per gesprek met 1 of 2 personen). Bel ons voor de mogelijkheden 070 511 44 44 of stuur een email! Neem even contact op, dan maken we er samen iets moois!

Achtergrond: zo bereik je de media
Heb je zelf een innovatief product; verhaal of initiatief dat volgens jou interessant kan zijn voor de media? Laat het ons weten! Wij bieden via ons kanaal TrendWatcher.TV de gelegenheid om media-aandacht te creëren. Zowel direct bij ons in de uitzending als ook indirect bij de traditionele media. De redacties van omroepen; dagbladen en vakbladen blijken namelijk nogal eens mee te kijken met onze uitzendingen en ontdekken op die manier nieuwe gasten voor hun eigen uitzendingen en artikelen. Het komt regelmatig voor dat wij benaderd worden door een redactie met het verzoek om de contactgegevens van één onzer gasten aan te reiken. Logisch, want men heeft dan al gezien hoe goed iemand in onze uitzending zijn of haar boodschap onder woorden kan brengen.

Zaterdag 12 januari 2019 TrendWatcher.TV
Bel voor de mogelijkheden 070 511 44 44
Wil jij zelf zaterdag 19 januari 2019 aanschuiven in onze live-uitzending op TrendWatcher.TV? Dat kan in de vorm van een exclusief gesprek van 10 minuten of een item opgenomen op locatie. Wil zelf liever niet in beeld maar wil je wel je innovatieve product of dienst door ons – Lieke en Richard Lamb – laten bespreken? Dat kan ook! Neem contact met ons op.

Liever een eigen thema-uitzending?
Alles over een speciale thema-uitzending van TrendWatcher.TV die geheel gewijd is aan jouw eigen organisatie; een congres; evenement of een actueel thema kun je hier vinden. Ter inspiratie een live thema-uitzending rond de Koning Willem I Prijs 2018 die wij mochten verzorgen vanuit het gebouw van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

 

Trendpresentatie of TrendBattle™ bij
Eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsreceptie
Momenteel schrijven wij aan de TrendsVerwachting 2019 (volg de media hiervoor komende weken). Deze TrendsVerwachting 2019 is een ideaal startpunt voor een levendige Trendpresentatie of TrendBattle tijdens eindejaarsbijenkomsten; nieuwjaarsrecepties en interne (brainstorm)sessies om vooruit te blikken naar 2019 en daarna.

Dus, heb je plannen voor een bijeenkomst, groot of wat intiemer? Neem even contact met ons op (070 511 44 44) dan zorgen wij voor een mooi passend voorstel met een korte of langere trendpresentatie door Lieke of Richard Lamb. Een duo-presentatie in de vorm van een TrendBattle kan ook.

Als er behoefte aan mocht zijn, combineren we de trendpresentatie met het dagvoorzitterschap of een bruisende BigBrainstorm.

Als uitsmijter een rondje media…
Lieke bij TijdVoorMAX op NPO1 (zelfrijdende auto’s en de herijking van LeGrandK); Hallo Nederland op NPO2 (25 jaar WebCam); Ruud de Wild op Radio 2 (CyberMonday en BlackFriday) en Richard bij De MAX op Radio 5 (Evergreen Top 1000 en Beatles-muziek door AI, kunstmatige intelligentie).

 

Met warme groet,

 

Lieke en Richard Lamb,

Future Expertise Center // TrendWatcher.com // TrendWatcher.TV

Contact@TrendWatcher.com // 070 511 44 44 // Skype TrendWatcher.com

 

 

 

 

Webversie van de TrendBrief – Afmelden van de TrendBrief

Comments are closed.