Talk-to-the-Trendwatcher™-sessie

Posted: 31st May 2011 by admin in Lieke Lamb, Richard Lamb

Trendwatcher Lieke en Richard Lamb verzorgen naast hun trend-lezingen en dagvoorzitterschappen ook Talk-to-the-TrendWatcher™-sessies. Zij zijn hiervoor bereikbaar via 070 – 511 44 44 en Contact@TrendWatcher.com.

Talk-to-the-TrendWatcher™ is een klankbord-mogelijkheid die meestal door leidinggevenden ingezet wordt als strategisch-inhoudelijke sessie. Vaak aansluitend op de missie, doelstelling, kernwaarden, innovatie-trajecten, HR-projecten of marketing- & salesplannen van een organisatie. 

Strategisch Brainstorm Sessie
Een TttT-sessie met Lieke of Richard Lamb wordt onder andere ingezet bij de heroriëntatie van de strategie; het spotten van relevante trends in de markt; aanscherping van de marketing; PR-campagnes; productinnovatie; voorbereiding van een (innovatie)project; strategic coaching, corporate coaching of personal coaching.

Hoe lang en met wie aan tafel?
Afhankelijk van de behoefte duurt een TttT-sessie tussen de 1 á 2 uur. De kosten zijn afhankelijk van het aantal gesprekspartners vanuit de opdrachtgever. Bij een Talk-to-the-Trendwatcher™-sessie wordt daarom onderscheid gemaakt tussen Small; Medium; Large en Extra Large. In overleg wordt bepaald of Lieke Lamb danwel Richard Lamb de meestgeschikte moderator is. Zij begeleiden deze resultaatgerichte sessie en leveren uiteraard input in de vorm van trend; hypes en ontwikkelingen in de markt.

TO DO Brainstormmodel
Als leidraad wordt veelal gebruik gemaakt van hun praktische ‘TO DO Brainstormmodel’, dat ook beschreven wordt in hun
nieuwste trendboek ‘Your Future!’. Daarbij gaan zij met de aanwezigen van trends naar kansen en een innovatieve insteek. Het is ook mogelijk om een Talk-to-the-Ttrendwatcher – sessie op afstand te doen, via Skype of telefonisch. Naar wens kan een Talk-to-the-TrendWatcher™-sessie gecombineerd worden met een lunch of diner om daarmee direct de gesprekspartners te bedanken voor hun inhoudelijke inbreng.  

Talk-to-the-Trendwatcher - sessie

Talk-to-the-Trendwatcher - sessie

Talk-to-the-TrendWatcher – Small
met 1 of 2 gesprekspartners (Euro 550,-*)

Talk-to-the-TrendWatcher – Medium
met 3 t/m 5 gesprekspartners (Euro 750,-*)

Talk-to-the-TrendWatcher – Large
met 6 t/m 9 gesprekspartners (Euro 950,-*)

Talk-to-the-TrendWatcher – Extra Large
Prijs op aanvraag. Wordt meestal een BigBrainstorm™.

Lieke en Richard Lamb zijn beschikbaar via
070 – 511 44 44 en Contact@TrendWatcher.com

Zie ook TrendWatcher.com

* De Genoemden bedragen zijn excl. 19% btw & reiskosten 35 ct/km ex btw.
    Bij een TttT-sessie op afstand vervallen uiteraard de reiskosten.