TrendWatcher.TV

Posted: 31st October 2018 by admin in Lieke Lamb, Richard Lamb, TrendWatcherTV

Schuif aan bij TrendWatcher.TV
Bel voor de mogelijkheden 070 511 44 44

Heb je een innovatief product; verhaal of initiatief dat volgens jou interessant kan zijn voor de media? Laat het ons weten! Wij – Lieke en Richard Lamb – bieden via ons kanaal TrendWatcher.TV de gelegenheid om media-aandacht te creëren. Zowel bij ons in de uitzending als ook indirect bij de traditionele media. De redacties van omroepen; dagbladen en vakbladen blijken namelijk nogal eens mee te kijken met onze uitzendingen en ontdekken op die manier nieuwe gasten voor hun eigen uitzendingen en artikelen. Het komt regelmatig voor dat wij benaderd worden door een redactie met het verzoek om de contactgegevens van één onzer gasten aan te reiken. Logisch, want men heeft dan al gezien hoe goed iemand in onze uitzending zijn of haar boodschap onder woorden kan brengen.

Neem contact op
Wil jij zelf een keer aanschuiven in onze live-uitzendingen op TrendWatcher.TV? Denk bijvoorbeeld aan een exclusief interview van 10 minuten (in speciale gevallen al vanaf Euro 300,- ex btw) of een item opgenomen op locatie. Neem even contact op dan maken we er samen iets moois van.

Thema-uitzendingen
Alles over een speciale thema-uitzending van TrendWatcher.TV die geheel gewijd is aan jouw eigen organisatie; een congres of een actueel thema kun je hier vinden.

Ter inspiratie een live thema-uitzending rond de Koning Willem I Prijs 2018 die wij mochten verzorgen vanuit het gebouw van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

Comments are closed.