Aanschuiven als tafelgast in de live-uitzending? Bel 070 511 44 44.

Wil jij zelf zaterdag 14 september of 12 oktober 2019 vanaf 14:00 uur aanschuiven bij ons – Lieke en Richard Lamb – in de live-uitzending op TrendWatcher.TV? Dat kan in de vorm van een exclusief gesprek van 10 minuten, bijvoorbeeld rond een innovatie product of inspirerend initiatief. Wil je zelf liever niet in beeld maar wil je wel je innovatieve product of dienst door ons laten bespreken? Dit alles kan voor het speciale tarief van slechts Euro 450,- ex btw per gesprek (als symbolische bijdrage aan de uitzendkosten). Deze uitzendingen verzorgen wij elke tweede zaterdag van de maand vanuit Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee en op aanvraag rond een congres; event of andere bijeenkomst. Zie ook Live.TrendWatcher.TV

Bel ons voor de mogelijkheden 070 511 44 44 of stuur een email dan maken we er samen iets moois van!

Komende uitzending…

ZA 13 juli      2019   14u Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

Bekijk ter inspiratie de vorige uitzendingen via TrendWatcher.TV

Op zaterdag 9 februari 2019 stond de uitzending bijvoorbeeld in het teken van het Wiener Ball in Grand Hotel Huis ter Duin. Ook aandacht voor de Payment Wearables van ABN AMRO. Ook in het programma een inspirerend gesprek met Fashion Designer Monique Collignon.

Op zaterdag 12 januari 2019 verzorgden wij – Lieke en Richard Lamb – vanuit het statige Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk een feestelijke live-Nieuwjaarsuitzending met TrendWatcher.TV! In deze uitzending weer veel mooie gasten; trends; innovatie; inspiratie en ondernemerschap centraal. Dit keer spraken wij met onder ander Judith Osborn; Tom Staal; Christine vd Linden en Carla de Barros Barbosa van Linden & Barbosa; media-ondernemer Harry de Reus van Rijnstreek Business en de Sterkste Schakel Awards; Nico Houwaard over het SnelAandeSlag-platform en Maria van der Velden van het Wienerball. Ook bespraken we de TrendsVerwachting 2019; de Tech & Trends van de CES2019 en de Neural Processing Unit van de Huawei Mate20Pro.

Op zaterdag 8 december hadden we in de uitzending een prachtige line-up met oa Bart Veldkamp met Holy Bites; Google Home; Vodka 0.0 van Amzterdamit; Blackberry KEY2; UV Sense van L’Oréal / La Roche-Posay; SoftShave; Baaij-Fresh en Materia.One van Staramba. Terugkijken kan via Live.TrendWatcher.TV.

Achtergrond: zo bereik je de media
Heb je zelf een innovatief product; verhaal of initiatief dat volgens jou interessant kan zijn voor de media? Laat het ons weten! Wij bieden via ons kanaal TrendWatcher.TV de gelegenheid om media-aandacht te creëren. Zowel direct bij ons in de uitzending als ook indirect bij de traditionele media. De redacties van omroepen; dagbladen en vakbladen blijken namelijk nogal eens mee te kijken met onze uitzendingen en ontdekken op die manier nieuwe gasten voor hun eigen uitzendingen en artikelen. Het komt regelmatig voor dat wij benaderd worden door een redactie met het verzoek om de contactgegevens van één onzer gasten aan te reiken. Logisch, want men heeft dan al gezien hoe goed iemand in onze uitzending zijn of haar boodschap onder woorden kan brengen.

Liever een eigen thema-uitzending?
Alles over een speciale thema-uitzending van TrendWatcher.TV die geheel gewijd is aan jouw eigen organisatie; een congres; evenement of een actueel thema kun je hier vinden. Ter inspiratie een live thema-uitzending rond de Koning Willem I Prijs 2018 die wij mochten verzorgen vanuit het gebouw van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).

Kijk zaterdag 9 februari 2019 live mee met TrendWatcher.TV
Stem die zaterdag rond 14:00 uur af op Live.TrendWatchwatcher.TV; schenk iets te drinken in; kijk mee en bemoei je met de uitzending door op social media de hashtag #TrendWatcherTV te gebruiken. Dan maken we er samen weer iets bijzonders van!

 

Trendpresentatie of TrendBattle™ 
Onze TrendsVerwachting 2019 (Trends2019.nl) is een ideaal startpunt voor een levendige Trendpresentatie of TrendBattle tijdens een congres of interne (brainstorm)sessie. Dus, heb je plannen voor een bijeenkomst, groot of wat intiemer? Neem even contact met ons op (070 511 44 44) dan zorgen wij voor een mooi passend voorstel met een korte of langere trendpresentatie door Lieke of Richard Lamb. Een duo-presentatie in de vorm van een TrendBattle kan ook. Als er behoefte aan mocht zijn, combineren we de trendpresentatie met het dagvoorzitterschap of een bruisende BigBrainstorm.

Met warme groet,

Lieke en Richard Lamb,

Future Expertise Center // TrendWatcher.com // TrendWatcher.TV

Contact@TrendWatcher.com // 070 511 44 44 // Skype TrendWatcher.com

Webversie van de TrendBrief – Afmelden van de TrendBrief

Comments are closed.