Aanschuiven als tafelgast in de live-uitzending? Bel 070 511 44 44.

Wil jij zelf zaterdag 13 juni of 11 juli aanschuiven bij ons – Lieke en Richard Lamb – in de live-uitzending op TrendWatcher.TV? Dat kan in de vorm van een exclusief gesprek van 10 minuten, bijvoorbeeld rond een innovatie product of inspirerend initiatief. Wil je zelf liever niet in beeld maar wil je wel je innovatieve product of dienst door ons laten bespreken? Dit alles kan voor het speciale tarief van slechts Euro 450,- ex btw per gesprek (als symbolische bijdrage aan de uitzendkosten). Deze uitzendingen verzorgen wij onder andere elke tweede zaterdag van de maand vanuit Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee en op aanvraag rond een congres; event of andere bijeenkomst. 

Bel ons voor de mogelijkheden 070 511 44 44 of stuur een email dan maken we er samen iets moois van!

Kijk mee met TrendWatcher.TV

Achtergrond: zo bereik je de media
Heb je zelf een innovatief product; verhaal of initiatief dat volgens jou interessant kan zijn voor de media? Laat het ons weten! Wij bieden via ons kanaal TrendWatcher.TV de gelegenheid om media-aandacht te creëren. Zowel direct bij ons in de uitzending als ook indirect bij de traditionele media. De redacties van omroepen; dagbladen en vakbladen blijken namelijk nogal eens mee te kijken met onze uitzendingen en ontdekken op die manier nieuwe gasten voor hun eigen uitzendingen en artikelen. Het komt regelmatig voor dat wij benaderd worden door een redactie met het verzoek om de contactgegevens van één onzer gasten aan te reiken. Logisch, want men heeft dan al gezien hoe goed iemand in onze uitzending zijn of haar boodschap onder woorden kan brengen.

Liever een eigen thema-uitzending?
Alles over een speciale thema-uitzending van TrendWatcher.TV die geheel gewijd is aan jouw eigen organisatie; een congres; evenement of een actueel thema kun je hier vinden. 

Kijk iedere 2e zaterdag v/d maand live mee met TrendWatcher.TV
Stem die zaterdag rond 14:00 uur af op Live.TrendWatchwatcher.TV; schenk iets te drinken in; kijk mee en bemoei je met de uitzending door op social media de hashtag #TrendWatcherTV te gebruiken. Dan maken we er samen weer iets bijzonders van!

 

Trendpresentatie of TrendBattle™
Onze TrendsVerwachting 2020 (Trends2020.nl) is een ideaal startpunt voor een levendige Trendpresentatie of TrendBattle tijdens een congres of interne (brainstorm)sessie. Dus, heb je plannen voor een bijeenkomst, groot of wat intiemer? Neem even contact met ons op (070 511 44 44) dan zorgen wij voor een mooi passend voorstel met een korte of langere trendpresentatie door Lieke of Richard Lamb. Een duo-presentatie in de vorm van een TrendBattle kan ook. Als er behoefte aan mocht zijn, combineren we de trendpresentatie met het dagvoorzitterschap of een bruisende BigBrainstorm.

Met warme groet,

Lieke en Richard Lamb,

Future Expertise Center // TrendWatcher.com // TrendWatcher.TV

Contact@TrendWatcher.com // 070 511 44 44 // Skype TrendWatcher.com

Webversie van de TrendBrief – Afmelden van de TrendBrief

Comments are closed.