Richard Lamb

Posted: 18th October 2011 by admin in Richard Lamb

Richard LambTrendwatcher Richard Lamb (1966)is actief sinds 1989; voorspelde als 矇矇n van de weinigen de financi禱le crisis. Hij voorziet nu onder andere Generation Exit en het Dilemma van Duurzaamheid. Als futuroloog / trendwatcher spreekt hij tijdens zijn keynotes en TrendTalk-presentaties zowel over trends als over de manier waarop men zelf trends kan spotten en vertalen naar kansen en innovaties. Hij ontwikkelde daartoe het TO DO Brainstormmodel. Deze leidraad gebruikt hij ook tijdens zijn strategische BigBrainstorm-sessies bij overheden en bedrijven. Zijn vaardigheden als dagvoorzitter / discussieleider deed hij op als radiopresentator bij de AVRO en NOS.

Richard heeft een achtergrond in ICT, Informatiekunde en Elektronica. Naast enkele boeken die van zijn hand verschenen schrijft hij ook regelmatig (gast)columns op blogs en in tijdschriften. Sinds de start in 2010 verleent Richard zijn medewerking aan de jaarlijkse Trendrede, een collectieve toekomstvisie van een tiental ervaren trendwatchers. Richard Lamb is ook ambassadeur voor Onderwijs OnStage en stichting Jong Ondernemen.

Volg Richard op Twitter: @RichardLamb

Bel070 – 511 44 44 of emailvoor boekingen…

Ik wil graag een lezing, dagvoorzitterschap of brainstorm laten verzorgen door trendwatcher Lieke en/of Richard Lamb. Neem s.v.p. even contact met mij op.