Toekomstvisie Lieke Lamb

Posted: 17th April 2011 by admin in Trends

Elke week vraagt het TV-programma Mediazine op RTL5 en RTL7 een markante persoonlijkheid uit het Nederlandse medialandschap om zijn of haar visie op de digitale toekomst te geven. Hoe ziet Nederland er over tien jaar uit? Medio april was het de beurt aan Lieke Lamb (1973). Zij houdt zich als trendwatcher al vele jaren als spreker en columnist bezig met de veranderingen in de maatschappij. Zij is mede-eigenaar van Bureau Trendwatcher, dat zich onder meer richt op trends en innovaties. Samen met Richard Lamb geeft zij wekelijks bij BNR Nieuwsradio haar TrendsVerwachting™ en maakt ze op internet het radioprogramma Ditishandig.nl over innovatieve producten en diensten.

BalanceBabes
Tijdens haar lezingen spreekt zij net zo makkelijk over technologische ontwikkelingen als over de historie van vooraanstaande vrouwen door de eeuwen heen. Voor een evenwichtige balans tussen werk en vrije tijd, richtte zij de site Balancebabes.com op. Lamb is ook hoofdredacteur van mama.nl.

Lieke Lamb: “Balance Babes nemen het heft in eigen hand en wachten niet af tot dingen voor ze geregeld worden. Er is door de generaties boven ons al veel bereikt voor vrouwen. Laten wij die winst inzetten om een toekomst te bouwen om naar uit te kijken.’’

Beschikbaarheid
Lieke Lamb is beschikbaar voor trend-lezingen en als dagvoorzitter via 070 – 511 44 44 of email en alle gerenommeerde sprekersbureaus.
Zie ook TrendWatcher.com.