TrendWatcher.TV - Nederland werkt door... -

Bekijk hier de uitzending van ‘Nederland werkt door…’ op TrendWatcher.TV live vanaf de netwerkpleinen van Seats2meet en Makro.

Zelf ook een keer aanschuiven in de uitzending? Er zijn geen kosten aan verbonden! Stuur een bericht naar Lieke en Richard Lamb via: TV@TrendWatcher.com

21 oktober live vanuit Wateringen
18 november live vanuit Barendrecht
16 december live vanuit Dordrecht
20 januari live vanuit Nieuwegein

…of vraag een uitzending aan vanuit uw eigen bedrijfspand (of vanaf een congres): 070 511 44 44.

Terugblik op de voorgaande uitzendingen…

Ligt Nederland plat in de zomermaanden? Zo lijkt het…maar er wordt volop doorgewerkt. Daarom de komende weken iedere donderdag het TV-programma ‘Nederland werkt door…’ Trendwatchers-duo Lieke en Richard Lamb mogen deze zomer aan hun stamtafel spreken met bedrijven; bestuurders en burgers over de actualiteit; ondernemerschap; trends en innovatie.

“Omdat veel TV-programma’s in de zomer niet uitzenden, zien wij een mooie kans: er zijn zo veel ondernemende Nederlanders die nooit aan bod komen in de andere programma’s. Hun verfrissende kijk op de actualiteit en ook hun innovatieve ideeën zijn bijzonder prikkelend. De positieve energie spat van ze af! In ‘Nederland werkt door…’ hebben we steeds nieuwe verrassende tafelgasten en niet het geijkte rijtje Talking Heads”, aldus Richard Lamb met een knipoog naar Pauw; De Wereld Draait Door en Jinek.

Draaiboek 14 juli Leeuwarden07 juli live vanuit DenBosch (Draaiboek)
14 juli live vanuit Leeuwarden (Draaiboek)
21 juli live vanuit Nijmegen (Draaiboek)
28 juli live vanuit Beverwijk (Draaiboek)

Klik op het draaiboek en praat mee op Twitter met de hashtags #NLWD #TrendWatcherTV. Volg @LiekeLamb en @RichardLamb voor updates.

Lieke en Richard Lamb strijken met de live-uitzendingen van ´Nederland werkt door…´ (#NLWD) iedere donderdag neer in een andere vestiging van Seats2meet. In de maand juli zijn dat de gloednieuwe S2M-vestigingen bij Makro in Den Bosch (7 juli); Leeuwarden (14 juli); Nijmegen (21 juli); Beverwijk (28 juli). Iedere donderdag maken zij daar vanaf 13:00 uur steeds een gezellige live lunch-uitzending. In Beverwijk wordt het een uitzending vanaf 17:00 uur met een netwerkborrel. ´Nederland werkt door…´ is live en na afloop te bekijken via TrendWatcher.TV.

Schuif zelf aan als tafelgast bij #NLWD

Draaiboek 7 juli S2M MAKRO DEN BOSCHLieke Lamb: “Tijdens de voorbereidingen merken we al dat Nederland bruist van de goede ideeën en prikkelende inzichten. Daarom worden ondernemende Nederlanders uitgenodigd om anderen of zichzelf voor te dragen als tafelgast.” Suggesties – met de hashtags #TrendWatcherTV en #NLWD – kunnen via Twitter gestuurd worden naar @LiekeLamb en @RichardLamb. Via email kan ook: TV@TrendWatcher.com. Via Twitter; Facebook en Linkedin maken Lieke en Richard bekend wie de tafelgasten worden.

#NLWD , wekelijks vanaf donderdag 7 juli

Ondernemende bedrijven; bestuurders en burgers worden uitgenodigd om de uitzendingen in de S2M Makro – vestigingen bij te wonen. De inloop in Den Bosch (7 juli); Leeuwarden (14 juli); Nijmegen (21 juli) is vanaf 12:30 uur. In Beverwijk (28 juli) vanaf 16:30 uur.

TrendWatcher.TV - NLWD -

Comments are closed.